Előrendelési rekordokat döntött a Samsung Galaxy S10



|

Amerikában és Nagy-Britanniában is előrendelési rekordokat döntöttek a Samsung új csúcsmobiljai, de más régiókban is extrém népszerűek.

A Samsung Galaxy S10 széria az elmúlt napok jelentései alapján globális szinten óriási sikernek bizonyul, már az előrendelési időszak alatt is megőrültek érte az emberek. Az érdeklődés olyan nagy, hogy a Samsung több rekordot is megdöntött. 

Hirdetés

Extrém népszerűek a Galaxy S10 modellek például Kínában, ahol az első 2 óra alatt annyi előrendelés futott be, mint egy teljes nap alatt tavaly a Galaxy S9-eknél. Tajvanon idén 30 százalékkal kapott több előrendelést a Samsung. 

Előrendelési rekordot döntött továbbá a Galaxy S10 széria Amerikában és Nagy-Britanniában is. Ezeken a piacokon 57 százalékos arányban a Galaxy S10+ volt a legnépszerűbb, de hasonló a helyzet más régiókban is. A briteknél a rendelések 47 százalékát a fekete változatra adták le, a készletinformációk alapján Amerikában a fehér a sláger (ebből a modellből olyan sokat visznek, hogy nem bírja a Samsung a rendeléseket). 

Konkrét számadatokat egyelőre sehol sem közöltek, de a rekordok és a jelentések arra utalnak, hogy a Samsung idén is a világ legnépszerűbb és legnagyobb okostelefon-gyártója maradhat - tehát a Huaweinek nehéz dolga lesz, ha tényleg világelsővé akar válni. 

Ming-Chi Kuo, a neves elemző nemrég jócskán megemelte a várakozásait a Galaxy S10-eladásokkal kapcsolatban. A kiugró népszerűség miatt arra számít, hogy az új modellekből 40-45 millió darab találhat gazdára idén. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.