Hirdetés

Elsötétül az androidos Gmail



|

Ezúttal az androidos Gmail kapja meg a mostanában oly divatos sötét módot, amivel az OLED-kijelzős mobilok üzemideje mellett a szemeink is kímélhetőek.

Hirdetés

2019 a mobil operációs rendszerek "legsötétebb" éve, ha azt nézzük, hogy az Android és az iOS is rendszerszintű sötét móddal újítanak. Természetesen több androidos gyártó már korábban kínált ilyesmit, de lassan mindenkinek lesz sötét módja. A Google pedig nem csak a gyári Androidba, hanem a különféle alkalmazásaiba is beépíti ezt. 

Hirdetés

A YouTube, a Google Keep vagy a Naptár már korábban megkapták a sötét módot, így aztán nem meglepő, hogy sorban a többi mobilos app is frissül ezzel a funkcióval. Ezúttal az androidos Gmail. 

Egyelőre nem válik elérhetővé mindenkinél a sötét Gmail app, ugyanis jelenleg is csiszolják a felületét. Véletlenszerű módon azonban már számos embernél elérhetővé vált a Gmail app beállítások menüjében. A jelek szerint a rendszerhez igazodik egyelőre, kézzel engedélyezni és letiltani nem lehet még. 

Remélhetőleg a Google idővel minden alkalmazásához könnyen kapcsolható sötét módot tesz elérhetővé - talán az Android 10 Q végleges verziójának augusztusi megjelenésére minden elkészül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.