Hirdetés

Elsötétül az androidos Google Keep



|

Újabb Google-alkalmazásba érkezik a mostanában igen kedvelt sötét mód. Ezúttal az androidos Google Keep frissül.

Hirdetés

Az Android Q-val a Google behozza az egyik nagy lemaradását, és végre rendszerszintű sötét módot is kínál majd. Emellett folyamatosan frissíti az alkalmazásait, amelyek önállóan is támogatják a mostanában oly népszerű sötét módot. 

Hirdetés

Mivel 9 hónappal az Android 9 Pie startja után a robotos készülékek csupán 10,4 százalékán van naprakész rendszer, ezért nem túl meglepő, hogy a Google folytatja az appok önálló frissítését a sötét mód kapcsán. Ez azért is fontos, mert az új Material Design óriási és vakító fehér felületekkel dolgozik, ami este igen irritáló. 

A sötét mód segítségével nem csak komfortosabb a kijelzőt nézegetni, de az AMOLED-kijelzőknél az üzemidő is kedvező irányba javulhat. A fekete részeknél ugyanis a panel lekapcsolja a képpontokat, vagyis csökken a fogyasztása. 

Az Android Police úgy tudja, következőnek az androidos Google Keep kapja meg a sötét módot. A frissítés szerveroldali, amikor valakihez megérkezik, akkor a beállításokban találja meg az új funkciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.