Hirdetés

Érdemes résen lenni, hamarosan hozzád is megérkezhet a Samsung új biztonsági frissítése



|

Először azoknak ajánlott ránézniük a mobiljukra, akik Samsung Galaxy S22 Ultrát használnak.

Hirdetés

A Samsung eszközeit preferáló tábor már lassan megszokhatta, hogy a dél-koreai gyártó nem sokat késlekedik, ha biztonsági frissítések kiadásáról van szó. Eddig úgy tűnik, hogy idén is folytatja ezt a jó szokását a vállalat, hiszen a februári és a márciusi biztonsági frissítés időzítése is remek volt. Közben pedig átléptünk már áprilisba, ami azt jelenti, hogy ideje felkészülni az újabb foltozásra.

Várhatóan az elkövetkező napokban kezdetét is veszi az áprilisi biztonsági frissítés fokozatos kiadása, mivel a Redditen megjelent egy bejegyzés, amiből elvileg már ki is derült, milyen újdonságokra van kilátás. Ez alapján kamerával kapcsolatos bővítésre és újításokra számíthatunk, de frissülhet 13 gyári alkalmazás is, többek között a Galaxy Shop, a Samsung Health, valamint a Samsung Pay.

Hirdetés

Biztató, hogy a hírek szerint Európában már vannak is olyan Exynos-alapú Samsung Galaxy S22 Ultrák, amelyek már meg is kapták a frissítést. Ebből arra következtethetünk, hogy rövidesen még szélesebb körben lesznek elérhetőek az újdonságok, és nyilván kicsit később más készülékek is részesülni fognak a Samsung gondoskodásából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.