Hirdetés

Érkezik a GPU Turbo mód a régebbi Huawei okostelefonokra



|

Először a Huawei P20 Pro és a Huawei Mate 10 Pro kapják meg a GPU Turbo módot egy frissítés formájában.

Hirdetés

A Huawei a múlt hónapban árulta el, hogy a Honor márkájú készülékei mellett számos Huawei okostelefon is kap majd olyan frissítést, amely elhozza az eszközre a GPU Turbo módot. 

Hirdetés

Ez a mód a grafikus teljesítményt 60 százalékkal képes fokozni, miközben a fogyasztást 30 százalékkal csökkenti. A szoftver gondoskodik róla, hogy a GPU szükség szerint kapjon többletenergiát, főleg a játékokban. 

A GPU Turbo mód először a PUBG Mobile és a MOBA Mobile Legends: Bang Bang címeket támogatja majd, de a lista később tovább bővül. Ennek feltétele, hogy a játékok fejlesztői is támogassák a módot. A Huawei szerint a GPU Turbóval még egy középkategóriás Honor modell is jobb lesz a benchmark-teszteken, mint egyes zászlóshajók. 

A hivatalos táblázat szerint a frissítés elsőként a Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS, P20 és P20 Pro modellekre érkezik meg, már a jövő hónapban. Ezután további modellek is megkapják a GPU Turbót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.