Hirdetés

Európába is jön a Xiaomi őrülten olcsó Pocophone F1 zászlóshajója



|

Többek között Franciaországban debütál legközelebb a Snapdragon 845-ös, minden eddiginél olcsóbb csúcskészülék.

Hirdetés

Mindenki azt hitte, hogy ár-érték arányban a OnePlus 6-nál nem létezik jobb ajánlat. Aztán jött a Xiaomi Poco F1 (egyes piacokon Pocophone F1), és többszörösen lekörözte a OnePlus 6-ot is. Nem elég, hogy ugyanolyan csúcshardvereket kapott, a méréseken még erősebb is, ráadásul speciális hűtési rendszer és nagy akkumulátor gondoskodik arról, hogy a mindössze 300 dollárba kerülő csúcskészülék később is villámgyors maradjon. 

Hirdetés

A kérdés persze az volt, hogy vajon hol lesz kapható a Pocophone F1? Indiában augusztus 29-én debütál, és időközben kiderült, hogy a Xiaomi komolyan gondolta a globális megjelenés ötletét. Ennek megfelelően 27-én Franciaországba, Hong Kongba és Indonéziába is megérkezik a készülék. 

A konkrét régiókra vonatkozó vételárakat a meghatározott időpontokban árulja el a gyártó, de a Poco F1 és a Pocophone F1 ugyanaz, csak más néven fut. A Xiaomi külön bemutatókkal hívná fel a figyelmet még jobban a készülékre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.