Hirdetés

Európába jönnek az Oppo okostelefonjai



|

Nagy tervei vannak Európában az Opponak, amely összesen 40 modellt regisztrált legutóbb.

Hirdetés

A múlt hónapban az Oppo hivatalosan is megkezdte az európai terjeszkedést, és megérkezett a francia, az olasz, a holland és a spanyol piacokra. Az Oppo Find X biztosan kapható lesz Európában, de később az Oppo A3 és az R15 Pro is vihető lesz. A jelek szerint azonban ennél nagyobb terveket dédelget a kínai gyártó. 

Hirdetés

Az Oppo összesen 40 új okostelefont regisztrált az EU-s és a brit piacokon. Ezek az A, AX, FX, R, RX és UX szériákat erősítik. 

A regisztrált nevek többsége eddig be nem mutatott készülékekhez tartozik, de az nyilvánvaló, hogy az Oppo egyszerre több generációt is levédett, hogy folytathassa a jelenleg tervezett stratégiáját a régióban. Az Oppo ezzel egyszerre belép a nagy-britanniai piacra is. Azt még nem tudni, hogy pontosan melyik modellekkel, de az Oppo Find X, az Oppo A3 és R15 Pro biztosan elérhetőek lesznek. 

A jelek arra utalnak, hogy a kínai gyártó minden árkategóriában szeretne ott lenni, ezzel pedig a Samsung riválisává nőné ki magát Európában. A Xiaomival szemben az Oppo szeret magas haszonkulccsal dolgozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.