Hirdetés

Ez az együttes 24 óra alatt 100 millió megtekintést szerzett a YouTube-on



|

Talán annyira nem is meglepő, de az elsöprő rekord a BTS nevéhez fűződik.

Hirdetés

A K-pop zene csillagai mostanában sorra döntik meg a nézettségi rekordokat a YouTube-on, de a BTS megint mindent felülmúlt. A YouTube megerősítette, hogy az együttes új, Dynamite című számának klipje 24 óra alatt 101,1 millió megtekintést szerzett, ezzel Blackpink korábbi 86,3 milliós rekordját megdöntötték, továbbá az elsők, akiknek összejött a 100 millió ilyen rövid idő alatt. A korábbi saját csúcsuk 74,6 millió volt, így jól mérhető, hogy folyamatosan erősödik a K-pop irányzat. 

Hirdetés

A klip egyébként a YouTube valaha volt legnézettebb premiere is lett, több mint 3 millió nézővel. Ezúttal valódi, organikus nézőkről van szó állítólag, tavaly szeptember óta elvileg nem lehet mesterségesen felfújni a nézőszámot.

Valószínűleg a kiadók még jobban meglovagolják majd a mostani sikert, és a jövőben még több emberhez igyekeznek eljutni. Ez pedig azt is jelenti, hogy a YouTube-nak is van még hová nőnie, számos további rekorddöntésre számíthatunk, amelyekre akkor is nagy figyelmet irányítanak majd, ha azok a hétköznapi emberek számára nem olyan jelentősek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.