Hirdetés

Ez lehet a Vivo összehajtható mobilja



|

A Weibón felbukkant fotók alapján az iQOO lehet a Vivo legelső összehajtható okostelefonja.

Hirdetés

A kínai Vivo nemrég mutatta be az iQOO márkáját, azt azonban nem árulta el, hogy milyen eszközöket sorakoztatna föl a név mögött. Szerencsére nem kellett sokat találgatni, a kínai Weibón ugyanis több fotó is felbukkant a válasszal. 

Hirdetés

Az iQOO egy összehajtható mobillal indíthat, aminek a kijelzője középen hajtható össze. Így a készülék táblagépként és okostelefonként is használható. 

Sajnos élőképek még nincsenek, csak renderelt fotók arról, hogy milyen lesz a Vivo első összehajtható mobilja. Nem lenne meglepő, ha a végleges modell kicsit eltérne a látottaktól, és valószínű, hogy a képernyő keretei is vastagabbak lesznek. Mivel kamerát nem látni, ezért vagy a képek pontatlanok, vagy a Vivo valamilyen különleges megoldást alkalmaz. 

Az viszont nem igazán számít, hogy mennyire pontosak a renderelt anyagok - a Vivo biztosan dolgozik az összehajtható mobilján. Bár Amerikában és Európában a márka nem annyira ismert, a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártójáról van szó. 2019-ben pedig az összehajtható okostelefon lesz az egyik trend. A Royole januárban villantott egy kezdetleges prototípust, hamarosan pedig előáll a saját megoldásával a Samsung, a Xiaomi, a Huawei, a Motorola, és talán az LG is. A készülékek sikere és az irántuk támasztott kereslet valószínűleg az ár-érték arányon múlik majd, illetve azon, hogy a gyakorlatban mennyire praktikusak ezek a készülékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.