Hirdetés

Ez lesz a BlackBerry következő dobása



|

Kiszivárgott a BlackBerry Motion, amelynek ezúttal nem lesz billentyűzete.

Hirdetés

A BlackBerry következő okostelefonja természetesen továbbra is a TCL gondozásában készül. Az új modell érintőképernyős lesz, fizikai billentyűzetet azonban ezúttal nem kap.

Hirdetés

Az FCC adatbázisába nemrég már bekerült a legújabb okostelefon, de Evan Blass most képet is szállított róla. Az is kiderült továbbá, hogy az eddig Krypton kódnéven futott eszköz neve BlackBerry Motion lesz. 

Sajnos a dizájn nem passzol a mostanában divatos keret nélküli előlapokhoz, de legalább van jackcsatlakozó az USB-C mellett. A kijelző alatt egy BlackBerry logó van, ami talán home gomb és ujjlenyomat-olvasó is egyben. 

A pletykák szerint középkategóriás hardverről beszélhetünk: Qualcomm Snapdragon 625 lapkáról, 4000 mAh-s akkuról és 1920 x 1080-as kijelzőről. 

Nem ez lenne az első hasonló próbálkozása a TCL-nek és a BlackBerrynek, elvégre hasonló alapokra építkezett a tavalyi DTEK50 és DTEK60 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.