Hirdetés

Ez volt az NVIDIA újabb látványos húzása



|

A cég vezére 20 darab ügyvezetői kiadású TITAN V-t adott át a mesterséges intelligenciát kiaknázó piac nagyjainak.

Hirdetés

A média és a rajongók legnagyobb örömére az NVIDIA nemrég megint előállt egy kiváló reklámfogással. Erre a Salt Lake Cityben tartott Computer Vision and Pattern Recognition konferencián került sor. 

Hirdetés

Az eseményen az NVIDIA igyekezett kihasználni, hogy a mesterséges intelligenciára építő piacokon vezető szerepben van. Jensen Huang, az NVIDIA ügyvezetője 20 darab ügyvezetői kiadású TITAN V videokártyát osztott szét az iparág nagyjainak. 

Az ügyvezetői kiadású modell a szokásosnál kétszer több HBM memóriát kínál: az eredeti 12 GB helyett 32 GB HBM 2 memóriáról van szó. 

Gyakorlatilag egy TITAN-jelzésű Quadro GV100-as gyorsítókártyáról van szó, GV100-as grafikus processzorral. A kártyát elvileg 5120 shaderegység, 320 textúrázóegység és 128 ROP-egység jellemzi, megnövelt memóriabusszal és 640 tensor-maggal. Mindezek sokat gyorsítanak a gépi tanulásra alapozó műveleteken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.