Hirdetés

Ezek a képek mindent elárulnak a Samsung Galaxy Note 9-ről



|

Egy hivatalos fotó és több élőkép is kiszivárgott a Samsung következő csúcskészülékéről.

Hirdetés

Megállíthatatlan lavina formájában törnek elő az újabb és újabb szivárgások a Samsung augusztus 9-én bemutatkozó Galaxy Note 9 készülékéről. Az eszköz alapvetően a tavalyi Galaxy Note 8-ra hasonlít, és egyre több fotó is igazolja a pletykákat. 

Hirdetés

Az új modell kijelzőnek kerete valamivel vékonyabb lesz, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó pedig a továbbra is horizontális kamerarendszer alá költözik. Ennek hála az akku kapacitása 4000 mAh lesz. 

A megújult S Toll állítólag Bluetooth-képes, és szokatlan, sárga színnel érkezik. Ezt az Evan Blass által közzétett kép is igazolja: a kék Galaxy Note 9 biztosan sárga S Tollat kap. 

A hivatalos, renderelt kép mellett több élőkép is van, amelyen látható az új modell. Bár a hátlap tele van ragasztva matricákkal, amelyek szerint az eszköz bizalmas, tilos lefotózni vagy eladni, szivárogtatni az információkat; mégis láthatjuk a készüléket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.