Hirdetés

Ezek az okostelefonok támogatják a Qualcomm legújabb gyorstöltését



|

A gyorstöltés sokat fejlődött az évek alatt, ezért a Qualcomm közzétette a listát, hogy mely eszközök támogatják a Quick Charge 4.0 technológiát.

Hirdetés

A Qualcomm legutóbbi csúcslapkái mind támogatták a gyorstöltést, a technológia azonban sokat fejlődött az elmúlt évek során. A gyártó legújabb lapkakészletei már a Quick Charge 4.0/4.0+ technológiákat is kezelik, vagyis elvileg a legújabb okostelefonok is. 

Hirdetés

A Qualcomm szerette volna, ha a felhasználók tisztában vannak vele, hogy mely eszközök kompatibilisek az aktuális technológiával, ezért összeállított egy listát

Sajnos csalódni fog, aki arra számít, hogy az elmúlt 1-2 év csúcskészülékei ott lesznek a névsorban. A Qualcomm szerint a Quick Charge 4.0/4.0+ technológia kapcsán teljes kompatibilitást kizárólag a Razer Phone ígér. 

Természetesen ez az év végére változhat, elvileg a közelgő LG G7 is felkerül majd erre a listára. Valamiért lemaradt a ZTE Nubia Z17 is, pedig az is támogatja a legújabb gyorstöltést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.