Hirdetés

Ezekkel a készülékekkel bővülhet a Xiaomi 13-széria



|

A jelek szerint a Xiaomi az idén kissé más stratégiát követ majd, mint a tavalyi évben.

Hirdetés

A Xiaomi soron következő nagy dobása még mindig a Xiaomi 13 és a 13 Pro, hiszen hiába mutatkoztak be már decemberben a Snapdragon 8 Gen 2-es chippel hajtott csúcsmobilok, az új generáció nemzetközi rajtja csak február 26-án lesz esedékes.

A pletykák viszont eközben már a folytatás körül forognak: egy néhány napja felbukkant jelentés szerint a gyártó hamarosan bemutatja a középkategóriába szánt Xiaomi 13 Lite-ot, most pedig a zászlóshajók frissítéséről érkezett egy pletyka.

Hirdetés

A tipp forrása a Digital Chat Station nevű kínai szivárogtató, aki a Weibo közösségi oldalon osztotta meg, hogy tudomása szerint a Xiaomi 13-sorozat az elődjével ellentétben nem kap S-jelzésű ráncfelvarrásokat (a Xiaomi 12-széria tavaly augusztusban frissült a 12S, 12S Pro és 12S Ultra kiadásokkal).

Ha valóban így alakul, akkor a Xiaomi 13-család következő új tagja az egyéb pletykák szerint valamikor április-május környékén leleplezésre kerülő Xiaomi 13 Ultra lesz, melynek kapcsán a gyártó már tavaly megerősítette, hogy az egész világon elérhetővé fogják tenni. Ami pedig a későbbi terveket illeti, a Digital Chat Station szerint a nemzetközi piacon a Xiaomi 13T rajtja is várható.

A szivárogtató úgy tudja, hogy ez a globális modell valójában a Redmi K60 Extreme Edition átkeresztelt kiadása lesz, ami nem lenne meglepő, hiszen már a 2022 októberében kiadott Xiaomi 12T Pro is a kizárólag Kínában kapható Redmi K50 Ultra/Extreme Edition újracsomagolt variánsa volt. Persze mint minden pletykát, ezt a jelentést is érdemes fenntartásokkal kezelnünk, amíg nem történik hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.