Hirdetés

Ezekre a játékokra és filmekre kerestek legtöbben a legnépszerűbb felnőttoldalon



|

Újabb évértékelő érkezett, amiből olyan dolgokat is megtudhatunk, amiket nem akartunk látni.

Hirdetés

Minden évben a Spotify Wrapped nyitja a sort, ami után számos egyéb szolgáltató is mindenféle érdekes statisztikával örvendezteti meg a nagyérdeműt. Ha ide kattintotok, megnézhetitek például, hogy mivel és mennyit játszottatok idén PlayStationön.

Most a mindig közlékeny Pornhubnak köszönhetően már azt is tudjuk, melyik filmes és videojátékos karakterek mozgatták meg a legtöbb ember fantáziáját, és még rengeteg érdekes statisztikát is elárultak.

A 2022-es összefoglaló hasábjaiból megtudtuk, a játékkonzolos forgalom 73,1%-át a PlayStationös közösség teszi ki, 25,5%-ért pedig az xboxosok felelnek. Ami sokkal meglepőbb, hogy még van, aki PS Vitáról, Wii U-ról vagy 3DS-ről látogatja a weboldalt.

Hirdetés

A felnőtt tartalomgyártók már régen rájöttek, hogy a nézők nem egyszerű meztelenséget akarnak látni. Ezekben a filmekben is fontos, hogy legalább nyomokban legyen történet, ha van kontextus, máris sokkal jobban eladható.

Nem csoda tehát, hogy a filmes karaktereket idéző szexuális forgatókönyvek is nagyon népszerűek. A legtöbben még mindig Harley Quinnre keresnek rá a, rögtön utána pedig ott figyelnek a Star Wars keresések és a 365 nap. Kiemelten népszerű még a Fekete Özvegy (Marvel), a Wonder Woman (DC), a Bosszúállók és A galaxis őrzői is.

Nem újdonság, hogy a felnőtt filmes oldalakon a videojátékok is nagyot mennek, így természetesen ebből is készült külön kimutatás. A legtöbbet keresett játék idén is a Fortnite volt, szorosan mögötte az Overwatchcsal és a Genshin Impacttel.

Utóbbi hatot javított a tavalyi helyéhez képest, az Overwatch pedig a harmadik helyről lépett a másodikra, a karakterei azonban még ennél is nagyobbat mentek. A videojátékokban feltűnő alakok között toronymagasan Dva a legnépszerűbb, sokkal lemaradva jár mögötte a "Minecraft Jenny mod" keresés, majd szintén az Overwatchból Widowmaker. Őket a Resident Evil Village-ből ismert Lady Dimitrescu és az overwatchos Mercy és Tracer követi.

Ha néznétek ilyen tartalmakat, ti is hasonló dolgok iránt érdeklődnétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.