Hirdetés

Ezennel kihaltak a Lexar memóriakártyák



|

A Micron végzett a Lexar vonallal, így a memóriakártyák és a pendrive-ok is eltűnnek a piacról.

Hirdetés

Búcsút kell intenünk a Lexar márkanévnek, és így a Lexar feliratú adattárolóknak is. A Micron Technology kivonja a forgalomból a márkát, ezzel pedig a memóriakártyák és a pendrive-ok is eltűnnek a boltokból. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy új, Lexar márkájú pendrive, memóriakártya vagy kártyaolvasó nem jelenik meg többé, és ha a meglévő készletek kifogytak, a régiekkel sem találkozunk a boltokban. 

A Micron a jövőben a nagyobb értéket biztosító piacokra szeretne koncentrálni, ugyanakkor nincs kizárva, hogy eladják a Lexart, és így a név valamikor, valamilyen formában még felbukkan. 

Aki már feltankolt Lexar memóriakártyából, annak egyelőre nem kell aggódnia, a Micron még egy ideig biztosítja a támogatást. 

A PetaPixel forrásai szerint egyébként a Micron a fogyasztói szektortól fordul el, ugyanis az csak a bevételei töredékét biztosítja. Az Amazon és a Google ellenben rengeteg flash memóriát rendel a cégtől, ezért az adattárolásból nem száll ki a Micron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.