Hirdetés

Ezt fogja tudni a Nokia PureBook Pro laptop



|

A Nokia licenccel megjelenő notebook két méretben lesz elérhető.

Hirdetés

A Nokia eladta a licencét egy gyártónak, hogy az egy egészen új fajta termékcsaládot készítsen a finn székhelyű cég közreműködésével. A PureBook Pro laptopok két méretben lesznek kaphatóak, a gyártásért és forgalmazásért pedig az OFF Global a felelős, akik 22 országban fogják árusítani a Nokia licenccel ellátott készülékeket.

A 15,6-os és 17,3-as modell egyaránt alumínium burkolattal érkezik, belül pedig egy 1080p-s képernyő dolgozik majd, aminek 250 nites lesz a maximális fényereje. A bevitelről egy nagyméretű trackpad és egy háttérvilágítással szerelt billentyűzet gondoskodik.

A specifikáció terén nem sok választást hagy a gyártó, minden modellben egy Intel Core i3-1220P kap helyet, amit 8GB memória és 512GB SSD tárhely segít. A nagyobbik modell egy 63Wh teljesítményű, míg a kisebbik 57Wh-s akkumulátorral érkezik. Természetesen a súlyuk is eltér, a 17-es modell 2,5 kg, míg a 15-ös, kisebb eszköz 1,7 kg-ot nyom.

Csatlakozók terén nem lesz különbség a két méret között, mindkettő 2 darab USB-C 3.2, 1 darab USB-A 3.2 és 1 darab 3.5-ös jack csatlakozóval rendelkezik. Színek tekintetében egész nagy a választék, a Nokia laptopok elérhetőek lesznek kékben, pirosban, szürkében és ezüstben is, az árusításuk pedig az idei év második negyedévében indul.

Hirdetés

Arról egyelőre nincs információnk, hogy itthon mikortól lesz kapható a PureBook, Magyarország ugyanis nincs ott az első körös 22 ország között. Az árakat viszont már tudjuk, a 15,6-os modell 700, a 17,3-as pedig 800 dollárért lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.