Hirdetés

Fantasztikus az óra, ami könyvekből származó idézetekkel mutatja az időt



|

"Az ágy fejénél óvatosan kopogtattak az ajtón. - Gregor - szólt anyja -, háromnegyed hét. Nem akartál elutazni?"

Hirdetés

Nem tudjuk, meddig tud szórakoztató maradni és valóban megér-e 129 dollárt (közel 50 ezer forintot) az Author Clock, de az ötletet nagyon értékeljük. Az óra annyit tud, hogy könyvekből származó idézetekkel mutatja az időt, így amellett, hogy megtudjuk, épp hány óra van, akár még meg is jegyezhetünk részleteket egyebek mellett Kafka Átváltozásából vagy Jules Verne Utazás a Föld középpontja felé című regényéből.

A Kickstarteren már 1,3 millió dollár összegyűlt rá tavaly novemberben, de most az Indiegogón kapott újabb lökést, ahol már 1,567,013 dollárnál jár.

Hirdetés

Összesen több mint 2000 idézet szerepel benne, készítői pedig remélik, hogy segítségével a használói új könyveket ismerhetnek meg. A támogatók saját ajánlásokat is beküldhetnek.

Kétféle változat kérhető belőle: a kisebb kerül 129 dollárba, a nagyobb, falra valóért már 249-et kell fizetni. E-ink kijelzőt kapott, kerete újrahasznosított műanyag, borítása fehér tölgyfa, állványa és tekerője réz. A betűtípus tekintetében több variáció közül lehet választani ízlés szerint. A nagyobb egy töltéssel 2 hónapot bír, a kisebb 3 hetet, és jár hozzá egy USB-C töltőkábel.

Minden megvásárolt óra után egy fát ültet el a One Tree Planted csapata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.