Felugró üzenetben népszerűsíti az Apple az iOS 11-et



|

Az iPhone és az iPad készülékeken is kedvcsináló üzenetek ugranak fel, amelyek az iOS 11 érkezésére figyelmeztetnek.

Számos iPhone és iPad készülék tulajdonosa vehetett észre felugró üzeneteket, amelyek tippként igyekeznek felhívni a figyelmet a közelgő iOS 11-re. Ezekben az új funkciókat reklámozza az Apple. 

Hirdetés

Az iOS 11 egyik nagy újítása, hogy már kizárólag 64 bites eszközöket támogat - éppen ezért az iPhone 5S-nél régebbi készülékekre már nem lesz telepíthető; illetve az App Store-ból is száműz az óriás 187 000 darab 32 bites appot. 

A tippes felugrók egyébként felhívták rá a figyelmet, hogy az új iOS képes lesz meggátolni a szöveges üzenetek, értesítések és jelzések megjelenítését vezetés közben; illetve, hogy lesz új vezérlőközpont és fájlkezelő is. A kedvcsinálóknak hála a legtöbben már tudnak majd az iOS 11 újdonságairól, mire az letölthető lesz. 

Az iOS 11 az iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE mellett az iPhone 5S-re is telepíthető lesz, iPadek közül pedig az első- és második-generációs, 12,9 hüvelykes iPad Pro, 9,7 hüvelykes és 10,5 hüvelykes iPad Pro, az ötödik-generációs iPad, az iPar Air 2, az iPad Air, valamint az iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 modellekre. Az iPodok közül csak a hatodik-generációs iPod touch lesz támogatott. 

Az iOS 11 OTA frissítésként jelenik meg, valamikor ebben a hónapban. 

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.