Hirdetés

Fizetős lesz a Citromail



|

Hamarosan teljesen átalakul a Citromail szolgáltatás.

Hirdetés

A Citromail felhasználóit maga a levelezőrendszer mögött álló norvég Fjordmail International tájékoztatta a napokban arról, hogy nem is olyan sokára fizetéssé válik a szolgáltatás. A Citromail mögött tavaly nyárig a Centrál Médiacsoport Zrt. állt, de eladták azt a Fjordmail Internationalnek.

Most gyakorlatilag két út áll a jelenlegi felhasználók előtt: vagy kifizetik a havi 1999 forintos előfizetési díjat (negyedéves és féléves előfizetéseket fognak bevezetni) vagy pedig végleg elhagyják a rendszert és keresnek maguknak egy másik levelezőplatformot.

Hirdetés

A változásokkal együtt jár majd az is, hogy nagyjából február végétől teljesen el fognak tűnni a reklámok a Citromail felületéről, ami egyébként mobilkompatibilissé válik (ezzel együtt eltűnik a dedikált mobilalkalmazás), sőt 10GB-nyi tárhelyet is kapnak a felhasználók.

Az új, előfizetéses rendszert minden felhasználónak április 12-ig van lehetősége aktiválni. A Fjordmail International tájékoztatása arról már nem mesél, hogy egészen pontosan mi történik azzal, aki ezt elmulasztja, de egészen bizonyosan nem fogja majd elérni saját profilját, illetve magukat a leveleit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.