Hirdetés

Fontos funkcióval bővült a Twitter



|

A biztonság növelését hivatott opció mindenki számára elérhetővé válik.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban egyre több hírt kapunk arról, hogy a Twitter milyen lépéseket tesz a felhasználói védelmében. Már hónapokkal ezelőtt elindult a kezdeményezés, amely a mentális egészség megőrzését tűzte ki célul, ennek örvén hamarosan jöhet egy funkció, ami figyelmeztet, ha a nyugalom megzavarására alkalmas beszélgetésekhez szeretnénk csatlakozni.

Most itt egy újabb funkció, ami egy kicsit kényelmesebbé teszi a követőink menedzselését. A hamarosan mindenki számára elérhető opció révén anélkül távolíthatunk el valakit a követőink közül, hogy blokkolnunk kellene az illetőt. Így végleg nem tiltjuk le, cserébe csak a publikus tweeteket olvashatja el, már ha nincs privátra állítva a profilunk.

Hirdetés

A lehetőség igénybevételéhez mindössze meg kell nyitnunk a követőink listáját, majd a nemkívánatos felhasználó mellett legördítenünk a menüt a három ponttal, hogy a "Remove this followerre" kattinthassunk.

A közösségi oldal fejlesztői további újdonságokat is tesztelnek, egyebek mellett dolgoznak egy mechanikán, ami szűrné a "zaklató nyelvezetet használó" profilokat. Tervben van továbbá a kommentek szűrése és limitálása is, amivel szintén a Twitter-tartalmak minőségén szeretnének javítani. Ti használjátok a madaras közösségi oldalt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.