Hirdetés

Fura helyzeteket eredményezhet a YouTube új funkciója



|

Érezted már úgy, hogy YouTube-oznál, de nem tudod, mit nézz? A Google most ezt a helyzetet kívánja megoldani.

Hirdetés

Nem kell sokáig keresgélni a YouTube-on, hogy számunkra érdekes tartalmat találjunk, ha már használjuk egy ideje a szolgáltatást, és fel vagyunk iratkozva egy-két csatornára, de előfordulhat, hogy kedvenc tartalomgyártóink szünetre mennek, mi pedig tanácstalanul görgetünk, mert régi tartalmaikat újra elővenni már nincs kedvünk.

Ebben a ritka esetben jól jöhet a YouTube új, most tesztelt funkciója, a "játssz le valamit!" gomb, ami, ha rányomunk, egy random videót dob be. 

Hirdetés

Néhányan már véletlenszerűen elérhetik ezt, és ők arról számolnak be, hogy Shorts és hagyományos típusú videókat is kapnak, de az nem egyértelmű, hogy a megtekintési előzményeket figyelembe véve a program próbál-e releváns anyagokat elénk dobni, vagy tényleg véletlenszerűen választ.

A Play Something funkciót már tavasszal is tesztelték, és hasonlót használ a Netflix, ahol szintén kérhetünk random ajánlást, ha nem akarunk több időt eltölteni a kínálatban való lépkedéssel, mint amennyit tartalomfogyasztással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.