Hirdetés

Furcsa túlmelegedési problémától szenved a OnePlus 9 Pro, a megoldás még hetekre lehet



|

Ugyan jó értékeléseket zsebelt be az előző hónapban debütált OnePlus 9 Pro, néhány beszámoló szerint mégis súlyos probléma van vele.

Hirdetés

Márciusban debütált a OnePlus 9, illetve annak felturbózott változata, a OnePlus 9 Pro, amelyek viszonylag jó fogadtatásban részesültek, és a mi tesztünk tanulsága szerint is korrekt készülékek lettek.

Azonban nem olyan régen aggasztó beszámolók kezdtek el keringeni az interneten, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a kínai gyártó flagshipje egy elég komoly problémával küzd, de azért időközben érkezett már jó hír is.

Több felhasználó is arról számolt be, hogy a OnePlus 9 Pro túlmelegedik, méghozzá gyakran a kamera használata közben, de más esetekben is előfordulhat. A gyártó hivatalos fórumán több visszajelzést is lehet olvasni, amelyek alapján a csúnya jelenség már akkor is felütheti a fejét, ha valaki csak egy-két percig videózik, a telefon magas hőmérséklete pedig bizonyos esetekben még egy fénykép elkészítését is megakadályozhatja.

Hirdetés

Ám a jelek szerint nem csupán a kamera miatt melegedhet túl a készülék, mivel egy fórumozó arról számolt be, hogy saját példánya még az esti pihenőt követően sem "hűlt le" elméletileg, habár a monitorozó alkalmazások szerint az akksi és a CPU hőmérséklete is ideális volt. Mások szerint pedig szimplán töltés vagy videónézés közben is tapasztalható a jelenség.

Szerencsére a OnePlus már tud a hibáról, és egy szoftverfrissítés elvileg orvosolja is majd a problémákat, ám erre a hivatalos közlés szerint még heteket kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.