Hirdetés

Ha nálad is akadozik a Facebook Messenger, nem vagy egyedül



|

Sokaknál alig működik, többeknél egyáltalán nem is reagál az üzenetküldő.

Hirdetés

Globális hiba lépett fel a Facebook üzenetküldő szolgáltatásának működésében, így csütörtök délután világszerte akadozott vagy elérhetetlenné vált a Messenger.

Alig akadt olyan területe a Földnek, ahonnan ne érkezett volna hibajelzés a Facebook Messengerrel kapcsolatban a státuszfigyelő szolgáltatásokhoz, de egyelőre még hivatalos közlemény nem érkezett az ügyben. Mind az új üzenetek kézbesítése, mind az előzmények megjelenítése is problémát okoz, az asztali kliens szerkesztőségünkben mindenkinél egyetemesen teljes egészében használhatatlan, nem tud kapcsolódni a nethez.

Hirdetés

A DownDetector adatai szerint már délután fél 4 óta észlelhető a probléma, ami 5 óra környékére már kiteljesedett. Se mobilon, sem asztali gépen nem reagál, vagy csak szakaszosan, nagyon lassan a rendszer, néha nincs aktív internetkapcsolat vagy a kérés nem teljesíthető hibaüzenetet ad vissza.

Nálatok mi a helyzet? Megoldódott már a probléma, vagy még akadozik a rendszer? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.