Hirdetés

Hamarosan Európába érkezik a Honor Magic4 Pro



|

A Honor azt is elárulta, mennyibe kerül majd Európában a Magic4 Pro, ahogy a lehetséges előrendelői ajánlatokról is érkeztek infók.

Hirdetés

Már február végén, a Mobile World Congressen leleplezte a Honor idei zászlóshajóját, a Magic4 Prónak pedig nem kell szégyenkeznie a többi androidos csúcstelefonnal szemben sem. Egyelőre viszont még nem tudták beszerezni azok az európai vásárlók, aki a bőséges kínálatból éppen a Honor felső kategóriás készüléke mellett teszik le a voksukat. Nemrég elárulta a gyártó, mikor kerülhet sor a megjelenésre a mi kontinensünkön, ahogy azt is, nagyjából mekkora kiadásra kell számítaniuk a vásárlóknak.

A Huawei-ből kivált márka tájékoztatása szerint Európában először az Egyesült Királyságba érkezik meg az új mobil, ahol május 13-án indult el a mobil előrendelése, normál vásárlásra pedig május 27-étől van lehetőség. Ugyan pontos információnk nincs minden országot illetően, ezt nem sokkal követi elméletileg Európa több másik országában is a Honor Magic4 Pro megjelenése, egy tech újságíró fotója szerint Németországban például május 31-étől lesz megvásárolható a készülék, ezt pedig egyhetes előrendelői időszak előzi meg.

Hirdetés

A rajtot a gyártó francia oldala szerint száz eurós árengedménnyel, máshol pedig egy ajándék Honor Watch GS 3 okosórával, tokkal, és vezeték nélküli töltővel igyekeznek népszerűsíteni a potenciális korai vásárlóknak.

Viszont aki ezt a modellt választja, annak tisztában kell lennie vele, hogy nem a kedvező ára miatt vesz Honor mobilt, ugyanis Európában vaskos, 1100 eurós árcédulát kapott a Magic4 Pro, ami 421 ezer forintnak felel meg, a hazai ÁFA miatt pedig könnyen lehet, hogy magasabb lesz. Egyébként nem a Pro az egyetlen változat, ami a Honor Magic4-es szériájából a kontinensre látogat, a tesztlaborunkat is megjárt Lite kiadás mellett a normál verzióra is számíthatunk, méghozzá 899 eurós (kb 345 ezer forintos) áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.