Hirdetés

Hamarosan kevesebbet fog nyújtani az ingyenes YouTube Music



|

Fontos frissítés érkezik a YouTube Music alkalmazáshoz, ami jelentős változásokat hoz.

Hirdetés

A YouTube is felismerte, hogy rengetegen használják elsősorban zenehallgatásra a videómegosztót, így néhány éve kialakította a YouTube Music-ot, amivel belépett a Spotify által uralt piacra. A szolgáltatás ingyenesen használható, ha eltűrjük a reklámokat, és most még a dalokhoz társított videókat is nézhetik azok, akik nem szeretnének pénzt áldozni erre.

Hamarosan, várhatóan novemberben érkezik egy frissítés, ami azzal együtt, hogy lehetővé teszi a zenék háttérben történő lejátszását a nem fizető felhasználóknak is, korlátozza a videók megtekintését. Aki ingyen használja a YouTube Music-ot, annak csak a zenehallgatás jár.

Hirdetés

Természetesen minden korlátozás feloldható a YouTube Premiummal, illetve az ingyenes felhasználók a Home és az Explore feedekben található videókat nyugodtan megnézhetik, csak nem használhatják a képernyő tetején elhelyezkedő kapcsolót, amivel válthatnak, hogy csak a zenét akarják hallani, vagy a kísérő videót is néznék.

A változást november 3-ától tesztelik Kanadában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.