Hirdetés

Harisnyázott töltőkábelt kaphatnak az iPhone 12 mobilok



|

Strapabíróbb és prémium érzetűbb lehet az a harisnyázott töltőkábel, ami az iPhone 12 mobilok dobozában lapul majd.

Hirdetés

Chongdiantou forrásai szerint az Apple egy új típusú töltőkábelt csomagol majd a dobozba az iPhone 12 okostelefonok mellé idén ősszel. Az átlagos Apple töltőkábellel szemben ez az új már harisnyázott külsőt kap, szürke és fehér színben. A blog szerint a bevonatot is lecserélik, arany helyett ródiumbevonatú ruténiumot használnak majd. Az új kábel nem csak prémium érzetet garantál majd, de sokkal strapabíróbb is lesz, és jobban ellenáll a folyadékoknak, behatásoknak. 

Hirdetés

Sajnos sok jó hír nincs azok számára, akik univerzális kompatibilitásban reménykedtek, például abban, hogy az USB-C megérkezik az iPhone-ok világába. Továbbra is a szabványos Lightning csatlakozót használja majd az Apple. 

Elvileg a kábel még az iPad Air táblagéppel is kompatibilis. A spekulációk szerint így 20 wattos gyorstöltésre is alkalmas lesz, a gond már csak az, hogy továbbra is élnek a pletykák, amelyek szerint úgy emelkedik majd a prémium kategóriás iPhone-ok vételára, hogy közben EarPods fülhallgató és töltőadapter már nem lesz a dobozban

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.