Hirdetés

Három új okosórát mutatott be a Fitbit



|

A Fitbit új készülékei kibővült funkciókat kaptak, melyekkel könnyebben ügyelhetünk egészségünkre, ráadásul különböző árfekvések közül választhatunk igényeink szerint.

Hirdetés

A Fitbit újabban azzal került be a látóterünkbe, hogy szemet vetett rá a Google, azonban az Európai Bizottság előbb kivizsgálja, hogy ezzel nem jut-e jogosulatlan előnyhöz az óriásvállalat. A felvásárlások és jogi hercehurcák azonban nem akadályozzák meg a gyártót, hogy új termékeket dobjon piacra, így a mai napon három új viselhető eszközt is bejelentettek.

Hirdetés

A Fitbit Sense egy teljesen új okosóra, mely a megszokott funkciók mellett - mint a lépésszámláló, vagy a kalóriaégetés mérő -, komolyabb funkciókat is kapott. Elérhető lesz rajta egy elektrokardiogram alkalmazás, mely azokat a fizikai jelzéseket méri, melyeket a stressz hatására produkál a testünk. Emellett egy hőmérő szenzor is helyet kapott az eszközben, valamint a vérünk átlagos oxigénszintét is képes lesz megállapítani miközben alszunk. A Fitbit Sense 329 dolláros ajánlott fogyasztói árral érkezik.

Ennél jóval olcsóbban, 229 dollárért juthatunk hozzá a Fitbit Versa 3 okosórához, amely elődjével ellentétben ezúttal már beépített GPS-szel érkezik, ha mondjuk nem szeretnénk magunkkal vinni telefonunkat egy kocogáshoz, mégis lemérnénk a teljesítményünket. Emellett az Alexát és a Google személyi asszisztenst is támogatja, és kapott egy kisebb speakert is, hogy rövidebb hívásokat is elintézhessünk róla. A véroxigén-szintünket ez is képes lesz mérni, sőt a régebbi Versa modellek is megkapják ezt a szoftveres frissítést.

Akik beérik egy fitnesz-karkötővel is, azoknak 100 dollárért remek választás lehet a Fitbit Inspire 2, mely az elődhöz képest egy fényesebb kijelzővel érkezik és érintőképernyők váltották fel az oldalt elhelyezkedő gombokat. A mindennapi felhasználás során valószínűleg a megnövekedett akkumulátor-idő válik leginkább hasznunkra, hiszen most már akár 10 napot is bír majd az eszközünk, ami duplája a korábbi modelleknél tapasztaltnak.

Egyelőre még csak az árakat jelentette be a gyártó, hogy mikortól rendelhetjük meg a készülékeket, arról nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.