Hirdetés

Hatalmas siker lehet a Xiaomi Mi 8



|

Május 31-én mutatkozik be a Xiaomi következő zászlóshajója, amelynek a vételára 400 euró környékén várható.

Hirdetés

A Xiaomi továbbra is az egyik legnagyobb tempóban fejlődő okostelefon-gyártó, amely nemrég Európába is megérkezett. Éppen ezért érdekes, hogy hamarosan itt a kínai gyártó következő zászlóshajója, a Xiaomi Mi 8. 

Hirdetés

A készülék hivatalos bemutatója május 31-én várható. Ez már a hivatalos dátum, maga a Xiaomi közölte a Twitteren. De hol van a Xiaomi Mi 7? Mivel a gyártó a nyolcadik születésnapját ünnepli, ezért a Mi 7 elmarad, a neve Mi 8 lesz az idei csúcskészüléknek. 

A Mi 8 több szempontból is érdekes lesz. A 6 hüvelykes kijelzőjébe szenzorsáv lóg majd be, a képernyőbe pedig ujjlenyomat-olvasó lesz ágyazva. A készülék képes lesz 3D-s arcfelismerésre, vezeték nélküli töltésre. A mesterséges intelligenciára építő kamerát Snapdragon 845-ös chip, 6/8 GB RAM és 64/128 GB tárhely egészítik majd ki. 

Mivel a Xiaomi Európa nagy részében már megkezdte a terjeszkedést, és a kimaradt országok piacára is belépne a következő hónapokban, ezért nagy esély van rá, hogy a kontinens nagy részén hivatalosan is lehet majd Mi 8-at kapni. Elsőként persze Kínában jelenik meg, a vételárai pedig állítólag 370 és 420 euró környékén alakulnak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.