Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették a Vodafone új nevét



|

Már eddig is utaltak rá jelek, lehetett pletykákat hallani, de most már egészen biztosak lehetünk abban, hogy a Vodafone helyett új nevet kell megszoknunk.

Hirdetés

Amióta kiderült, hogy a magyar állam és a 4iG Nyrt. felvásárolják a Vodafone hazai érdekeltségét, már lehetett tudni, hogy nem marad változatlanul a név és az arculat. Már év elején kiszúrták élesebb szemek domainregisztrációkat fürkészve, hogy mi lehet a Voda megújult neve, de egészen eddig kellett várni arra, hogy hivatalos legyen a névváltás. 

Most is csak közvetett módon kaptunk megerősítést: csütörtök este jelentette be a 4iG Nyrt., hogy Mohamed ElSayad lesz a vállalat új kereskedelmi stratégiai igazgatója, akinek munkakörébe tartozik majd 

az új márka, a One bevezetése Magyarországon.

Ezzel már hivatalosnak tekinthető, hogy a Vodafone hamarosan One néven folytatja majd tovább tevékenységét.

Hirdetés

A végül 660 milliárd forintért megszerzett Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. új neve nem annyira meglepő annak fényében, hogy két országban is ezen a néven fut szolgáltatás, érdekes módon egyik sem Vodafone volt korábban: az albán One Telecommunications korábbi tulajdonosa a Deutsche Telekomhoz köthető, de szintén One lett a Telenor Montenegro is. 

Neked hogy tetszik a One név? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.