Hirdetés

Hülyét csinál az iPhone X-ből ez az Android app



|

Ha valaki szeretné élvezni a 400 ezer forintos Apple csúcsmobil legfontosabb újítását bármilyen androidos mobilon, ne habozzon letölteni az XOutOf10 appot!

Hirdetés

Az androidos tábor (meg igazából az iPhone-osok egy része is) elég értetlenül figyelte a legújabb Apple mobilok bemutatóját. Sokan azt nem értették, miért kannibalizálja saját piacát az elődhöz képest keveset fejlődő 8-as sorozat és az X csúcsmobil egyidejű bejelentésével a cég, de sokaknak baja volt az egyik legnagyobbként tálalt technológiai fejlesztéssel is.

Hirdetés

Ez pedig az iPhone X "faltól falig" kijelzője: persze a kritizálóknak nem azzal volt baja, hogy gyakorlatilag minimális káva maradt a hatalmas megjelenítő körül, hanem az a bizonyos felső, belógó terület. Ez itt, ni:

Persze, az odáig érthető, hogy még a faltól-falig kijelző mellett is meg kell oldani valahogy a frontoldalra kerülő kamerák és szenzorok kérdését. De az valóban furcsa, hogy a teljes képernyős filmek és játékok úgy jelennek meg, hogy ez a belógó felület kitakarja egy részüket. Többen inkább olyan megoldásra szavaztak volna, hogy a videók és egyéb tartalmak ilyenkor érjenek csak a fekete rész széléig, és a fennmaradó két "csücsök" maradjon meg extrának, például a videó vezérlőinek, vagy a játékok pontszámainak, életeinek jelzésére.

Pihent agyú fejlesztők ezért most az iPhone X-ek furcsaságán viccelődő Android-felhasználók számára elkészítették az XOutOf10 nevű appot, ami az égvilágon semmi mást nem csinál, csupán megjelenteti (persze virtuálisan) a csúcs-iPhone belógó szenzorsávját minden androidos app, valamint a kezdőképernyő fölött. Tessék, mostantól mindenki átélheti azt a kínos dizájnbakit, amit azok, akik négyszázezret fizettek egy új almás telefonért...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.