Hirdetés

Idő előtt jön a Galaxy S9, és sokat változik a hátlapja



|

Állítólag a vártnál korábban jelenik meg a következő Samsung zászlóshajó, azért, hogy belerondítson az iPhone X sikerébe.

Hirdetés

A dél-koreai média már a nyáron arról jelentett, hogy a Samsung Display novemberben szállítja a Galaxy S9-es modellek kijelzőit, két hónappal a szokásos időpont előtt. Ez arra utalt, hogy a szokásos április-március helyett korábban jelenhet meg a jövő évi zászlóshajó.

Hirdetés

Ugyanezek a források azt is megtippelték, hogy a Galaxy S9, a Galaxy S9+ és a Galaxy Note 9 kijelzői nem változnak, ugyanolyan méretben tartja meg az Infinity Display-t a Samsung. Ez persze nem véletlen, ezek a kijelzők a legjobbak a piacon, és a vélemények szerint a közel keret nélküli kialakítást is a Samsung oldotta meg a legjobban. 

Ázsiai források szerint a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ már a jövő hónapban sorozatgyártásba kerülnek, 5,77 és 6,22 hüvelykes kijelzőkkel. A Samsung frissíti ugyanakkor az SoC-t, és dupla kamerát tesz a hátlapra. A hátlap elvileg sokat változik, talán az ujjlenyomat-olvasó is átköltözik. 

A kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó ugyanis nem készülhet el a megjelenésig, ez leghamarabb a jövő augusztusi Galaxy Note 9-be kerülhet bele. A 3D-s arcfelismerés érkezéséről sincs konkrét hír, a jól értesült források ebben a kérdésben hallgatnak. Ez mindenesetre nem akkora probléma, a Samsung íriszszkennere is jól és gyorsan működik. 

Miért jelenik meg viszont hamarabb a Galaxy S9 és S9+? Iparági források szerint a Samsung az iPhone X-et szeretné megszorongatni, és minél hamarabb új alternatívát kínálni annak, aki az Apple drága mobilján gondolkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.