Hirdetés

Idő előtt vált elérhetővé az Asus Zenfone 9-et bemutató videó



|

A gyártó hivatalos bejelentésére még várni kell, de több részlet is kiderült az Asus Zenfone 9 telefonról.

Hirdetés

A tavaly megjelent Asus Zenfone 8 remek felsőkategóriás okostelefon volt - a dizájn és egyes technikai megoldások hagytak kívánnivalót maguk után, viszont a teljesítményre nem lehetett panasz. Az Asus idén a jelek szerint folytatja a Zenfone szériát, és úgy tűnik, hogy hamarosan számíthatunk a készülék hivatalos bemutatójára.

A Zenfone 9 promóciós videója azonban idő előtt kiszivárgott, és ennek köszönhetően több részletet is megtudhattunk a telefonról.

A készülék teljesítményéről a legújabb Snapdragon 8+ Gen 1 chipset és egy 4300 mAh-os akkumulátor fognak gondoskodni. A kijelző egy 5,9 inch átmérőjű Samsung AMOLED lesz, ami 120 Hz-es képfrissítési rátát is támogat. A hátoldali kameraszigeten két lencse kap helyet, az egyik egy 50 MP-es Sony IMX766 szenzor lesz.

Hirdetés

Nézd meg a videót:

A videóból kiderül még, hogy a Zenfone 9 oldalán kap helyet az ujjlenyomatolvasó, sztereó hangszórók mellett pedig

egy jack csatlakozó is lesz a telefonon.

A készülék egész strapabírónak is ígérkezik, IP68-as víz- és porálló besorolást kapott. Az Asus hivatalosan eddig nem közölt információt a telefonról, viszont a szivárgást követően vélhetően nemsokára több részletet is megtudhatunk a Zenfone 9 hivatalos bemutatóján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.