Hirdetés

Igazán különleges okostelefon lett a Honor View 20



|

Nem elég, hogy fúrt kijelzős a Honor legújabb zászlóshajója, de a világon elsőként használ nanolitográfiát.

Hirdetés

A Honor már sokszor emlegette, hogy január közepén nagyon izgalmas okostelefont villant majd. Január 22. még odébb van, és a párizsi bemutatóig nem akart várni a cég. Éppen ezért hivatalosan is debütált az új modell Kínában. Itt a Honor View 20. 

Hirdetés

Állítólag ez a világ első okostelefonja, amely nanolitográfiát használ. Az eljárás segítségével láthatatlan nanotextúrát adnak a hátlaphoz. Vagyis a 100 nm alatti szerkezettel rendelkező anyagfelületet érdekesen tudják módosítani, például marásokkal. A cél az, hogy a hátlap tovább kitartson és szebb legyen. 

A Honor View 20 már fúrt kijelzőt kapott. A FullView Display 3.0 az előlap 91,8 százalékát teszi ki. 

Kamerák terén sem szerénykedik a Honor új zászlóshajója: előre egy 25 megapixeles szenzor jutott, hátra pedig tripla kamera. A fő szenzor egy 48 megapixeles Sony IMX586, természetesen a mesterséges intelligencia most is besegít. 

A 6,4 hüvelykes, 1080 x 2310-es kijelző alatt Kirin 980-as csúcslapka, 6/8 GB RAM, 128/256 GB tárhely és 4000 mAh-s akkumulátor lapul. Kínában már holnaptól vihető a View 20, 435 és 510 dollárnak megfelelő árakért. A nemzetközi verzió később jön, és szokás szerint drágábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.