Hirdetés

Így használd a Pixel 2 portréfotózási módját a régebbi Google okostelefonokon



|

Az eredeti Pixelek mellett a Nexus 6P-n és a Nexus 5X-en is működik a Camera NX.

Hirdetés

A Camera NX a Google Camera egy olyan módosított változata, amely már korábban is hasznos Pixel 2-funkciókat hozott el a régebbi Google okostelefonokra. Többek között a HDR+-t is elérhetővé tette az eredeti Pixel, Pixel XL, továbbá a Nexus 6P és a Nexus 5X modelleken, sőt, néhány nem-Google mobilon is. 

Hirdetés

A Pixel 2 és a Pixel 2 XL legjobb (vagy inkább legtrendibb) újdonsága azonban egyértelműen a portréfotózási mód, amely egyetlen kamerával is működik. 

Ez szerencsére egy ideje benne van a Camera NX-ben is. A 7.3-as, illetve a 7.3.1-es verzió már tartalmazza a portrémódot, amely a Pixel és a Pixel XL, valamint a Nexus 6P és a Nexus 5X modellek is működik. A sikeresen átportolt funkció használatához szerencsére nem kell művészkedni a beállításokban, és még rootolásra sincs szükség. Elegendő letölteni az appot, vagy telepíteni az okostelefonra. 

A portrémód az úgynevezett Lens blur funkciót váltotta le (ami önmagában is tudott hasonlót), a hamburgermenüben található, és szintén működik az előlapi kamerával is. A Camera NX fejlesztője szerint ebben a módban az app két képet készít egyszerre - az egyiket értelemszerűen az effekt nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.