Hirdetés

Így készül az egyedi, fából összerakott egér



|

Valaki gondolt egyet, és fából készített egy DIY-jellegű gameregeret a számítógépéhez.

Hirdetés

Vannak, akik a jól bevált dolgokat szeretik, és vannak olyanok is, akik az egyedi, ritka, személyre szabott megoldásokat. Mindez pedig kiterjedhet a PC-hez használt egérre is. Valaki nemrég például úgy gondolta, nem egy sima egeret használ majd a jövőben munkára és játékra, inkább csinál egyet magának fából. Aki nagyon szeretne hasonlót, az akár készíthet is ilyet, annak hogyanjáról ugyanis videó is készült. 

Hirdetés

A végeredmény látványos, ráadásul az alkatrészek és a hardver miatt sem kell annyira aggódni, ezeket mind át lehet költöztetni a fa házba egy régi perifériából. Így akár bármelyik gameregér villámgyors szenzora is átműthető. 

Made a working mouse out of wood from r/nextfuckinglevel

Persze nem lesz mindenkinek ilyen egere, ugyanis a fa egérház elkészítéséhez számos eszközre van szükség. Szerencsére ez annyira nem nagy katasztrófa, elvégre a piacon rengeteg különböző egér kapható, amelyek jó része dizájnban, kényelemben, funkciókban és strapabíróságban sem okoz majd csalódást. A fából készült saját egér persze mindig egyedibb marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.