Hirdetés

Így kínozták a OnePlus 7 Pro felugró kameráját



|

12 órás stressztesztnek vetették alá a felugró kameramodult, majd egy 22,3 kilogrammos betondarabot is ráakasztottak.

Hirdetés

A OnePlus 7 Pro az idei év egyik legjobb ajánlatának ígérkezik mobilfronton, részletes összefoglalónkból kiderül, hogy miért. Sokan azonban aggódnak, hogy vajon mit bír a felugró szelfikamera, elvégre ha valaki kitartana a 2D-s arcfelismerés mellett vagy rengeteget szelfizik, akkor bizony sokszor kellene mozognia az egyébként egész gyors szerkezetnek. 

Hirdetés

A OnePlus maga igyekezett megvizsgálni a szerkezet strapabíróságát. Két videót is közzétett. Az egyik egy 12 órás stresszteszt, amely alatt 300 000 alkalommal mozgatták meg a felugró kamerát, mielőtt megunták a tesztet. 

A felugró kamera egyébként a gyorsulásmérő adatait hasznosítva azonnal visszahúzódik, amint azt érzékeli, hogy a készüléket a használója elejtette. Egy másodpercnél is gyorsabban tűnik el a modul. 

A másik teszt pedig még látványosabbra sikerült. Ebben egy 22,3 kilogrammos betontömböt használtak, konkrétan ezt emelték meg a felugró kameramodullal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.