Hirdetés

Így néz ki az új Pixel előlapja?



|

Úgy néz ki, hogy a Pixel 2 XL valóban a trendekhez igazodik, a Pixel 2 azonban vaskos keretet ad a kijelző köré.

Hirdetés

A Google sokat remél az idei Pixel 2 és Pixel 2 XL okostelefonjaitól, amit kiválóan jelez, hogy egy ideje már a tévében is reklámozza az október 4-i bemutatót. 

Hirdetés

A reklámban rengeteg kérdés jelenik meg, amelyeket emberek tesznek fel az okostelefonjukról - ezek arra utalnak, hogy miben lesz igazán jó az idei páros. Ezek alapján pedig remek üzemidőre, kiváló fotókra és AI-képességekre, gyors működésre és korlátlan felhőtárhelyre számíthatunk. 

Míg a tavalyi modelleket az HTC gyártotta, addig idén csak a Pixel 2 jön a cégtől, a Pixel 2 XL már az LG-től származik, és a V30-ra hasonlít. 

De akkor miről mintázták a Pixel 2-t? A legutóbbi szivárgás alapján valami régi dologról, ugyanis az alsó és felső keret igen vaskor a kijelző körül, vagyis a Pixel 2 egyáltalán nem követi a trendeket. Cserébe azért sztereó előlapi hangszórót ad majd. A Pixel 2 XL ezzel szemben tényleg közel keret nélküli kijelzőt kínál. 

Bár fennáll a lehetősége annak, hogy mindkét előlap hamisítvány, az eddigi pletykákhoz passzolnak, és szerencsére már csak kettőt kell aludni az új okostelefonok bemutatójáig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.