Hirdetés

Így nézhet ki a kék iPhone 12



|

Egy dizájner kékben, az iPhone 4 stílusában álmodta meg az idén ősszel érkező iPhone 12 okostelefont.

Hirdetés

A jelenlegi várakozások szerint az iPhone 12 széria új dizájnt hoz magával, és alapvetően az új iPad Pro táblagépre hasonlít majd (vagyis igazából az iPhone 4 idejét idézi). Ezt a pletykát alapul véve most újabb renderelt képek kerültek elő egy kék iPhone 12 dizájnterveivel. A koncepciót azért kékben alkották meg, mert egy ideje már beszélnek róla, hogy ilyen árnyalatban is lesz idén új iPhone. 

Hirdetés

A Svetapple jóvoltából létrejött képek jól mutatják, hogy idén kisebb lesz a képernyőbe belógó szenzorsáv, az Apple állítólag dolgozik rajta, hogy néhány éven belül ezt teljesen elhagyja. Az öntőformák és CAD-tervek a kisebb szigetet azért nem mutatják, mert állítólag a tokgyártók számára ez semmit nem befolyásol. 

Az Apple idén elvileg négy új iPhone 12-t mutat be, egy 5,4, két 6,1 és egy 6,7 hüvelykes modellt. Mindegyik 5G-s és OLED-kijelzős lesz, a Pro modellek 120 Hz-es kijelzőt és LiDAR-szkennert is hozhatnak de a megjelenés októberre, vagy akár még decemberre is csúszhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.