Hirdetés

Így számolja ki az MVM a rezsiköltséget



|

Végre online is elérhetővé tette a vállalat a részletes tájékoztatót, amiért eddig az ügyfélszolgálatokra kellett bemennünk.

Hirdetés

Komoly zavar támadt, amikor a rezsiárakat átrendezte a kormány, hiszen még a szolgáltatók sem voltak felkészülve a változásra, így sokáig nem volt világos, ők miként fogják kikalkulálni az új rendszerben a költségeket. A felhasználók minden felületen másféle számításokat olvashattak, az MVM pedig néhány ügyfelénél az új rendszeren belül is változtatott már az elszámoláson.

Nem csoda tehát, hogy sokan még mindig teljesen értik, hogyan is jön ki a számlán szereplő összeg, ehhez nyújt most nagy segítséget az MVM.

Hirdetés

Az energiaszolgáltató egy videósorozatot indított, amiben a lakossági felhasználók legfontosabb témáit veszik górcső alá, és magyaráznak el minden lényeges tudnivalót, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, miképp működik a rezsielszámolás az új rendszerben. A videók ezen az oldalon érhetők el.

Hasonló tájékoztatásért korábban az MVM ügyfélszolgálatára kellett bemenni, most már azonban mindenki hozzáférhet a releváns tartalmakhoz az otthona kényelméből, sőt az oldalon sok egyéb tartalom is elérhető, például árkalkulátor és számlamagyarázó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.