Hirdetés

Ilyen dizájnnal támad a Samsung Galaxy S10



|

A Samsung legutóbbi szabadalmi bejegyzései a Galaxy S10 külsejéről és az Infinity-O kijelzőkről árulkodnak.

Hirdetés

Sok hónapnyi pletyka után nemrég végre kiderült, hogy a Samsung Galaxy S10 Infinity-O kijelzővel érkezik, ami a következő nagy durranásnak bizonyulhat. Alapvetően egy keret nélküli képernyőről van szó, amelynek a bal oldalán egy apró kivágást találunk a szelfikamera számára. Nemrég előkerült a Samsung legutóbbi szabadalmi bejegyzése, amely betekintést enged a Galaxy S10 dizájnnyelvébe. 

Hirdetés

A bejegyzés 12 eltérő dizájnt ír le, mindegyik lyukat használ a kijelzőben. A többségnél a bal felső sarokban van a kivágás. Egyes verziók széle le van kerekítve, másoknál a képernyő sarkai is lekerekítettek. 

A Galaxy S10 és a Galaxy S10+ a tippek szerint a C és az F kombinációt használja majd, vagyis lekerekített sarkokat és széleket kapunk, lyukkal a bal felső sarokban. Az A verzió lapos képernyője pedig a Galaxy S10 Lite dizájnalapjait jelentheti. 

Bár a hátlapról nincs hír, a pletykák alapján vízszintes kameraelrendezéssel lesz dolgunk, aminek köszönhetően 4000 mAh-s lesz az akkumulátor. Belül Exynos 9820 SoC kap helyet, az Android 9 Pie rendszerre pedig az egykezes One UI-t húzza a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.