Hirdetés

Ilyen videókat készíthet a Huawei P30 Pro



|

Előkerült egy látványos és titokzatos kisfilm, ami állítólag a Huawei P30 Pro videós képességeit csillogtatja. A kamerákról is kiderültek a részletek.

Hirdetés

Egy ideje igazából már mindent tudunk a Huawei következő csúcsmobiljairól, a WinFuture és az Amazon elképesztően sok képet szivárogtatott ki ezekről, szinte minden információt és a teljes specifikációt ismerünk már. Videó is volt, amin a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót tesztelik, védőfóliával. Nemrég pedig előkerült egy titokzatos és látványos kisfilm, amelyről hivatalosan nem tudni, hogy mivel forgatták. Nem hivatalosan minden jel a Huawei P30 Pro készülékre utal: a gazdag színvilág, a zajmentes képi világ az esti felvételeknél, valamint a piacon eddig nem látott zoomolások. 

Hirdetés

A Huawei továbbfejlesztett éjszakai képminőséggel és új zoomtechnológiával lépne előre a mobilfotózásban. Most pedig azt is tudjuk, hogy konkrétan egy 40 megapixeles SuperSpectrum főkamerával tenné ezt, ami RYYB Bayer szűrővel gondoskodik a jobb képekről kevés fény mellett. Ezt egy periszkóprendszerű, 125 milliméteres fókusztávolságnak megfelelő zoomra képes, optikailag stabilizált másodlagos kamera egészíti ki. Van egy 16 milliméteres, ultraszéles lencse is, valamint egy negyedik, a ToF kamera. Az előlapra 32 megapixeles szenzort tesznek, ami hangzatos, bár mint az utóbbi évek bizonyították, önmagában semmit nem jelent (és a Huawei csúcskészülékek általában igen gyengék szelfikben). 

A WinFuture és a Slashleaks azért újra közzétett minden specifikációt a P30-ról és a P30 Pro készülékről, amelyeknek az árai 749 és 999 eurótól indulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.