Hirdetés

Megbolondult a Facebook algoritmusa, fura posztokat lát mindenki a hírfolyamban



|

Valamit nagyon elrontottak Mark Zuckerbergék, és ezt minden felhasználó megtapasztalhatja.

Hirdetés

A Facebook algoritmusa folyamatosan változik, frissül, ebben nincs semmi meglepő. Ma reggel azonban sikerült valamit nagyon elrontani, a hiba következtében pedig használhatatlanná vált a Facebook hírfolyam, vagyis a közösségi felület fő oldala, ahol a különböző bejegyzések között görgethet az ember. Itt normális esetben az általunk követett oldalak és ismerőseink bejegyzései, no meg persze az ajánlott posztok és a hirdetések jelennek meg. Illetve csak jelentek, mert ma a feje tetejére állt a rendszer.

Jelenleg ugyanis nem konkrét oldalak posztjait látjuk, hanem az általunk követett hírességeknek, zenekaroknak írt bejegyzéseket. Magyarul ha valaki például követi a Foo Fighters zenekar oldalát, akkor nem az oldal saját bejegyzését látja, hanem egy halom rajongói posztot, amit szerzője az adott oldalnak címzett.

Hirdetés

A követett hírességek közül ráadásul csak párat listáz be az algoritmus, én például jelen pillanatban csak a John Lennon, Foo Fighters, Stan Lee, Slash, Rey Mysterio és Undertaker oldalakra (utóbbi két személy egyébként WWE-pankrátor, ha valaki nem ismerné esetleg őket) random emberek által posztolt, és általában teljesen érdektelen bejegyzéseket látom. 

Például ezt:

Nem tudni, pontosan mi okozza a hibát, így azt sem, mikor tudja kijavítani a bugot a Facebook csapata, mikor állhat helyre a rend a hírfolyamban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.