Hirdetés

Az Instagram megmondja, hogy kit ne kövess többé



|

Összegyűjti azokat az unalmas ismerőseidet az Instagram, akiknek ha leállítod a követését, tisztább lesz a fiókod.

Hirdetés

Az Instagram segít rendezni a követett emberek listáját: ezentúl ugyanis megmutatja, hogy kiknek a bejegyzéseivel és történeteivel van leginkább tele a hírfolyamunk, illetve azokat a fiókokat is összegyűjti, amelyekkel a legkevésbé töltünk időt. Aki túl sok embert követ, annak ideje lehet tisztogatnia, így pedig kiderítheti, hogy kik a nagy spammerek, és kik azok, akiknek "feleslegesek" a bejegyzései. 

Hirdetés

Amikor valakit bekövetünk Instagramon, nem feltétlenül látjuk azt, milyen tartalmakat oszt meg, milyen gyakran, és ezek mennyire érdekelnek minket. Főleg akkor igaz ez, ha úgy kattintunk rá valaki követésére, hogy a fiókja privátra van állítva, ilyenkor csak annyit tudunk, ki ő, de a korábbi aktivitását nem ismerjük. Időközben pedig kiderülhet, hogy olyasmiket oszt meg, ami minket kevéssé érdekel, ezért az ő képeit rendre átugorjuk, nem lájkolgatjuk és kommenteljük, és a sztorijai sem váltanak ki belőlünk mérhető aktivitást. Ilyenkor pedig tulajdonképpen adja magát a kérdés: mi a fenéért is követjük az illetőt, ha csak a felesleges görgetések számát növeljük ezzel? Az ilyen fiókokat gyűjti össze nekünk az Instagram ajánlója... vagy ez esetben inkább anti-ajánlója.

A rendezést a követés kezdete alapján is lehet igazítani, de számos más kategória is van, amit a profilunk követés gombjára nyomva érhetünk el. A kategóriák követése is segít eldönteni, hogy kinek a követését állítsuk le, mindezek eredményeként pedig a feedünk olyan bejegyzésekkel telhet meg, amelyek valóban érdekelnek minket. Az Instagram részéről ez ötletes segítség, hiszen ha valóban a felhasználót érdeklő bejegyzések jelennek meg, végső soron pedig még több értékes időt tölthetnek így az emberek az appon belül, amiből az Instagram is több pénzt keres.

Az új funkció nemsokára elérhető lesz mindenki számára egy frissítéssel. Addig pedig jöhetnek a vélemények, ki hány ilyen érdektelen fiókra számít az összesítésben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.