Hirdetés

Újabb üzenet képes megbénítani az iPhone-okat



|

A megfelelő szindhi karakterekkel összeomlást lehet előidézni az iOS 13.4.1-et futtató készülékeken.

Hirdetés

Messze nem ez az első alkalom, hogy egy olyan kényelmetlenségre derül fény, amit egy üzenet elküldésével lehet előidézni. Sajnos hiába foltozza a lyukakat az Apple, mindig megjelenik valami új, amire a legfrissebb iOS sincs felkészítve, de várhatóan napokon belül jön a tapasz.

Hirdetés

Az iOS 13.4.5-tel már javítják mind ezt, mind az iOS-es Mail alkalmazás hiányosságait, viszont ha iOS 13.4.1-et használtok, és valaki szindhi nyelven küld nektek - egy bizonyos - üzenetet, előfordulhat, hogy az iPhone lefagy vagy összeomlik, amint az értesítés megérkezik. Sőt, nem is kell üzenetnek lennie: ha valaki kitweeteli, és arról szól az app, ugyancsak előjöhet a probléma, mint azt az EverythingApplePro a saját hibájából megtapasztalta.

Érdemes lehet kikapcsolni az értesítéseket, és várni az új iOS megjelenését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.