Hirdetés

Ismerős külsőt hoz a belépőszintű iPhone 12



|

Kiszivárgott az 5,4 hüvelykes iPhone 12 kijelzője - ez alapján pedig a szenzorsávhoz nem nyúl az Apple.

Hirdetés

Míg egyeseket nem zavar az iPhone-ok vaskos szenzorsávja, addig mások szerint ez a dizájn már nehezen vállalható a fúrt szelfikamerák korában. Az mindenesetre egyre biztosabb, hogy az Apple az iPhone 12 szériánál is megtartja az érzékelőszigetet, változatlan formában. Erre bizonyíték az 5,4 hüvelykes iPhone 12 most kiszivárgott LCD-kijelzője. A megbízható Digital Chat Station szerint a panel a legolcsóbb új iPhone 12-höz tartozik, és alapjaiban az iPhone 11 dizájnt kapjuk meg, de ennél a modellnél az iPhone SE 2020 méreteiben. 

Hirdetés

Az eddigi szivárgások alapján a belépőszintű iPhone 12-be 2227 mAh-s akkut építenek, és az LTE-képes modell 549 dollártól indul majd, a tippek szerint dupla hátlapi kamerával. 

Mindez egy 459 eurós OnePlus Nord ellen papíron elég nehezen rúgna labdába, de az Apple-nek biztosan lesznek még meglepetései. A pletykák szerint például a Semco és a Sunny Optical lencséi tovább javítják a kamera képminőségét és az autofókuszt. Periszkópkamerára azonban senki ne számítson, azt a hírek alapján csak 2022-ben hoz az Apple. Az iPhone 12 modellek bemutatója szeptember 8-ra várható

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.