Hirdetés

Itt a Harley-Davidson első elektromos biciklije



|

Jövő márciusban válik elérhetővé a Serial 1, ami a Harley-Davidson első elektromos biciklije.

Hirdetés

A Harley-Davidson úgy döntött, hogy belép az elektromos biciklik piacára, ennek megfelelően pedig előállt a Serial 1 névre keresztelt saját megoldásával. Ez jövő márciusban válik majd elérhetővé, vastag fehér gumikkal, viszonylag vékony fekete vázzal, barna bőrüléssel és a márkára jellemző dizájnnal, színvilággal. Az ebicikli a gyártó kutatás-fejlesztési programja keretében létrehozott Serial 1 Cycle Company márka ötlete. 

Hirdetés

Az ebicikli érkezését egyébként már tavaly augusztusban sejteni lehetett, ugyanis a cég vezetői már akkor mutattak három prototípust. Azt sajnos nem tudni, hogy a Serial 1 mennyibe kerül majd, de a tippek szerint több ezer dollárról van szó. 

A gyártó szerint a következő években gyorsan nő majd az elektromos biciklik piaca, és már tavaly is több mint 15 milliárd dollárt ért ez a szektor. Az előrendelések várhatóan november 16-án indulnak el, az árakra is ekkor derül fény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.