Hirdetés

Itt a korai nyár legjobb Windows 10 és Office akciója!



|

Minden lehet ürügy egy jóféle szoftver-akcióra. Ha a jó idő az, hát legyen! Lényeg az, hogy ilyen olcsón nem lehet máshol legális Windows 10-et és Office-ot venni.

Hirdetés

Odakint végre olyan idő van, amilyennek egy igazi májusban lennie kell, és a legtöbb helyen már arra is van lehetőség, hogy egy kicsit ki is élvezzük ezt egy jó kirándulással vagy egyéb programmal. De aztán jön a hétfő és vele a távmunka, távoktatás, az otthoni gépek pedig szeretettel várják a jogtiszta szoftvereket, hogy ne okozzon gondot egy nem várt leállás, vagy az elavult rendszer problémái.

Hirdetés

Szinte bztos, hogy a munkához szükség lesz Microsoft Word, Excel és PowerPoint programokra, és mivel a Windows 7 támogatása lejárt, itt az idő, hogy mindenki Windows 10-re váltson, ráadásul nem valamiféle kalóz-módszerrel. Az Office 2016, Office 2019 és Office 365 mellé most ráadásul ingyen vagy nagyon olcsón jár a Windows 10 az alábbi csomagokban:

Emellett az Office minden kiadása féláron vásárolható meg az Emnew50 kuponkóddal.

Ha pedig csak Windows 10-re volna szükséged, az Emkeys38 kuponkóddal az alábbi ajánlatokkal élhetsz:

Hogyan vásárolhatsz? Csak pár egyszerű lépés!

Először válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, majd kattints az Add to Cart gombra, ezután pedig válaszd a View Cart lehetőséget.

A következő oldalon add meg a fenti kuponkódot (ahol szükséges), és az Apply Discount gombbal erősítsd meg.

A Proceed to Checkout gombra kattintva léphetsz tovább a fizetési oldalra, ahol már csak az e-mail címed megadására, valamint a fizetésre van szükséged a sikerhez.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.