Hirdetés

Itt a Samsung kedvcsinálója a közelgő nagy frissítéshez



|

A One UI kezelőfelületről szóló videó azt foglalja össze, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a Samsung felhasználói.

Hirdetés

A Samsung új One UI kezelőfelülete a Galaxy S10 szériával jelenik meg, de a régebbi zászlóshajói (Galaxy Note 9, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 8, Galaxy S8 és Galaxy S8+) is megkapják majd frissítés formájában. A Samsung újragondolta a navigációt és a használatot, úgy, hogy az a mai nagyképernyős mobilokon is kényelmes legyen, akár egy kézzel is. 

Hirdetés

A Samsung nemrég egy kedvcsinálót is közzétett, amelyben az újdonságokat hangsúlyozza ki. Ebben a videóban is jól látszik, hogy a funkciók és a gombok alapvetően a képernyő alsó felére költöznek, a kapcsolók és ikonok nagyok, színesek és jól láthatóak. A betekintő és olvasható tartalmakat pedig a felső részre helyezi a felület. Így aztán a nagy képernyőket egy kézben tartva is könnyebb kezelni. 

A megközelítés sokkal jobb és praktikusabb, mint az egykezes módok, amelyek alapvetően minire zsugorítanak mindent. A menük és almenük ráadásul egyszerűsödtek, így mindig azt a funkciót és beállítást találjuk meg, amire valóban szükségünk is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.