Hirdetés

Itt az IGTV, jön a videós őrület az Instagramon



|

Indul az Instagram IGTV szolgáltatása, amelyre hosszú videókat tölthetnek fel a felhasználók.

Hirdetés

Az Instagram alapvetően a fotók megosztásáról szól, azonban rövidebb, maximum 1 perces videókat már most is fel lehet tölteni a platformra. Az Instagram azonban elérkezettnek látta az időt, hogy elindítsa az IGTV szolgáltatását, amely már az 1 órás videókat is támogatja. 

Hirdetés

Az IGTV önálló appként is elérhető lesz Androidon és iOS-en, de az Instagram részeként is használható. Az Instagram ezzel részben a YouTube-nak állít riválist, de mobilos fókusszal. A videók például álló tájolást kapnak. 

Az IGTV talán még nagyobb riválisa a Snapchatnek, ráadásul ezek a videók nem járnak le, hosszabbak és véglegesek is. Az élmény kedvéért a legjobb tartalomgyártók anyagait külön válogatják majd, és az automatikus lejátszásnak hála nem kell keresgélnünk vagy böngésznünk. 

Ahhoz, hogy valaki videókat töltsön fel, nem kell celebnek lennie, de nem árt, ha van elég követője. Eleinte a szolgáltatásban nem lesznek reklámok, de a jövőben ez változhat (valószínűleg a tartalomgyártókra tekintettel). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.